Hewlett Packard I

Alexandra, Singapore
18,000 SF

Hewlett Packard took over 18,000 SF of space at Alexandra Technopark, Block A, LVL 1. Overlooking the common corridor, the full height glazing allows natural light flow and creating a branding platform for HP in response to the public domain. The design concept revolves around the idea of an open office concept whereby clean simple lines are constructed within the office. With the luxury of its lofty characteristic, we played with how ceilings and walls are extruded to a certain level which will emphasize the depth of space. The design enables the organization to foster a more innovative and collaborative work ethic through increased visibility and transparency. By locating workspaces to the east and west side wings and retaining clear sight through the space, it ensures greater staff interaction and connectivity.