UOB Tiong Bahru Branch UOB Tiong Bahru Branch

UOB Tiong Bahru Branch

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile.

UOB's signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasised through out the space by the limited colour palette

The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space

BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.

UOB Tiong Bahru Branch UOB Tiong Bahru Branch

UOB Tiong Bahru Branch

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile.

UOB's signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasised through out the space by the limited colour palette

The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space

BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.

UOB Tiong Bahru Branch UOB Tiong Bahru Branch

UOB Tiong Bahru Branch

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile.

UOB's signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasised through out the space by the limited colour palette

The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space

BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.

UOB Tiong Bahru Branch UOB Tiong Bahru Branch

UOB Tiong Bahru Branch

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile.

UOB's signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasised through out the space by the limited colour palette

The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space

BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.

UOB Tiong Bahru Branch UOB Tiong Bahru Branch

UOB Tiong Bahru Branch

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile.

UOB's signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasised through out the space by the limited colour palette

The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space

BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.

UOB Tiong Bahru Branch UOB Tiong Bahru Branch

UOB Tiong Bahru Branch

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile.

UOB's signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasised through out the space by the limited colour palette

The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space

BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.

UOB Tiong Bahru Branch UOB Tiong Bahru Branch

UOB Tiong Bahru Branch

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile.

UOB's signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasised through out the space by the limited colour palette

The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space

BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.

UOB Tiong Bahru Branch UOB Tiong Bahru Branch

UOB Tiong Bahru Branch

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile.

UOB's signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasised through out the space by the limited colour palette

The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space

BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.

UOB Tiong Bahru Branch UOB Tiong Bahru Branch

UOB Tiong Bahru Branch

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile.

UOB's signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasised through out the space by the limited colour palette

The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space

BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.

UOB Tiong Bahru Branch UOB Tiong Bahru Branch

UOB Tiong Bahru Branch

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile.

UOB's signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasised through out the space by the limited colour palette

The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space

BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.

UOB Tiong Bahru Branch UOB Tiong Bahru Branch

UOB Tiong Bahru Branch

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile.

UOB's signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasised through out the space by the limited colour palette

The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space

BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.

UOB Tiong Bahru Branch UOB Tiong Bahru Branch

UOB Tiong Bahru Branch

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile.

UOB's signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasised through out the space by the limited colour palette

The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space

BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.

UOB Tiong Bahru Branch UOB Tiong Bahru Branch

UOB Tiong Bahru Branch

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile.

UOB's signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasised through out the space by the limited colour palette

The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space

BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.

UOB Tiong Bahru Branch UOB Tiong Bahru Branch

UOB Tiong Bahru Branch

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile.

UOB's signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasised through out the space by the limited colour palette

The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space

BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.

UOB Tiong Bahru Branch UOB Tiong Bahru Branch

UOB Tiong Bahru Branch

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile.

UOB's signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasised through out the space by the limited colour palette

The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space

BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.

UOB Tiong Bahru Branch UOB Tiong Bahru Branch

UOB Tiong Bahru Branch

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile.

UOB's signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasised through out the space by the limited colour palette

The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space

BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.

UOB Tiong Bahru Branch UOB Tiong Bahru Branch

UOB Tiong Bahru Branch

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile.

UOB's signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasised through out the space by the limited colour palette

The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space

BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.