UOB Tiong Bahru Branch

Tiong Bahru, Singapore
2,800 SF

With the UOB branch at Tiong Bahru, BBFL was tasked to reform an existing bank branch, which sees hundreds of customers a day. Working within the linear layout of the space, architectural lines were key in providing a sense of depth for any person walking in. The tall ceiling height was a boon further establishing the sleek and stark profile. UOB’s signature blue was carefully implemented to frame the teller counters, seamlessly melding with its brand identity. This very identity is also emphasized throughout the space by the limited color palette. The cubicle walls were kept short, allowing for the tall ceiling height to mask their limited floor space. BBFL worked to give this particular branch a unique look and feel yet also keep within UOB's design guidelines.